Vi riktar oss till dig:

Hela skolor (samlingar)

För högstadieklasser

För utbildningar på högskolor och folkhögskolor

För Polis och väktarutbildningar

För grannsamverkan och nattvandrare

Vi kan skräddarsy föreläsningar efter era önskemål.

Vi på Delectus vill informera om att vi gärna tar emot förfrågningar och bokningar på våra föreläsningar.

Där vi informerar om vår förening samt en livshistoria från en av våra medlemmar där fokus ligger på uppväxtvillkor, känslor och tankar som ledde till ett liv fyllt med fängelser, institutioner och ett liv i utanförskap, kriminalitet och missbruk. Hur vi har lyckat bryta ett destruktivt liv.

Niclas Kronqvist är en av våra föreläsare som är tillbaka efter utbildning och arbete inom missbruksvården han är idag Alkohol & Drogterapeut och bidrar med sin kunskap av att jobba med missbruk och kriminalitet.

Besök oss på Dahlengatan 14 i Kalmar eller kontakta oss på telefon 0480-20793 mellan kl 08.30 – 16.00.

BOKA FÖRELÄSNING

VI ERBJUDER ÄVEN ATT KOMMA TILL ER OCH PRATA EMOT LEGALISERING AV CANNABIS OCH MER, VI SOM GAMLA BEROENDE HAR EN UNIK INSYN I VAD SOM HÄNDER MED OSS OCH HUR DET SKULLE VARA EN OHÅLLBAR LÖSNING I SAMHÄLLET.

Stoppa tjuven i Eksjö.

Föreläsning på Stagneliusskolan.

Föreläsning på Linnéuniversitetet.

13 Feb 2020

Alla vår föreläsningar är mycket uppskattade. Vi gör dessa i förebyggande syfte och utbildar kommande generationer för att få en förståelse för beroende människor. Vi har med alla faktorer ifrån födsel med anknytning och uppväxt miljö och familjesystem. Vad som driver och hur vansinnet driver människor i ett missbruk och utanförskap. Vi har egna historier att dela med oss av. Vi romantiserar inte missbruk utan talar om hur denna ytterst dödliga sjukdom kidnappar hjärnor på människor och leder dem igenom ett vansinne. Detta gör att vi kan anpassa för dig efter ditt önskemål att få fram vad du vill ha till dina elever/vuxna.